Motorola TLK150 LTE mobilofoon

De nieuwe TLK150 LTE mobilofoon van Motorola

Motorola heeft een nieuwe mobilofoon aan haar LTE assortiment toegevoegd; de TLK150. Deze nieuwe LTE mobilofoon is vanaf heden verkrijgbaar bij SMELT.

De nieuwe LTE mobilofoon van Motorola is speciaal ontworpen om ingebouwd te worden in voertuigen. Het communicatiemiddel werkt over 4G LTE, 3G en beschikt over wifi. Zo kan deze mobilofoon een landelijke en zelfs Europese dekking bieden middels het mobiele netwerk. De TLK150 van Motorola is eenvoudig met één knop veilig te bedienen. Beheer gespreksgroepen in realtime en verhoog de productiviteit zonder de infrastructuur uit te breiden.

Voordelen en unieke verkoopargumenten van de TLK150 zijn onder meer:

  • Dekking in heel Europa
  • Wifi-ondersteuning
  • GPS-locatiebepaling
  • Luide en duidelijke audio

De TLK150 LTE mobilofoon werkt enkel met een WAVE PTX PTT-licentie of WAVE PTX SafeGuard PTT-licentie die bij SMELT verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn er tal van accessoires verkrijgbaar voor deze LTE mobilofoon, zoals de WM500 draadloze microfoon met speaker.

Neem vandaag nog contact op met onze verkoopafdeling via telefoonnummer +31 (0)88 60 666 00 voor de mogelijkheden en meest actuele prijzen en abonnementen voor deze TLK150 LTE mobilofoon van Motorola.

Meer informatie over de TLK150 van Motorola kunt u vinden op onze productpagina van de Motorola TLK150 4G LTE mobilofoon.

Bent u op zoek naar een LTE portofoon? Bekijk dan de productpagina van de Motorola TLK100 4G LTE portofoon.

Dekking in heel Europa via het 4G LTE mobiele netwerk

Stel medewerkers in staat om door het hele land en zelfs ver over de grenzen met elkaar contact te leggen. De TLK150 van Motorola maakt gebruik van het in Europa wijd verkrijgbare 4G LTE en 3G mobiele netwerk. Zodat medewerkers, teamleden en andere afdelingen ook via uw bedrijfswifi continu met elkaar in verbinding staan. Voor het in gebruik nemen van deze mobilofoon is een WAVE PTX PTT-licentie of WAVE PTX SafeGuard PTT-licentie vereist. Deze licenties zijn af te nemen bij SMELT en zijn gedurende één jaar geldig. Deze bieden toegang tot de functies van de PTT-applicatie en kunt u jaarlijks verlengen voordat het contract afloopt.

Meer informatie omtrent 4G/LTE? Lees onze kennisbank blog: Waarom kiezen voor een 4G/LTE portofoon?

GPS-locatiebepaling

De TLK150 van Motorola is uitgevoerd met een ingebouwde GPS-chip, waarmee u in staat bent uw locatiegegevens te delen met andere gebruikers via de 4G LTE, 3G of wifiverbinding van de mobilofoon. Soms doen zich calamiteiten voor, verzoeken van klanten of andere situaties die onmiddellijk aandacht vereisen. Dispatchers die beschikken over de WAVE PTX Dispatch applicatie kunnen u in zo’n geval zo eenvoudig en efficiënt mogelijk aansturen.

Als geselecteerd Platinum Partner van Motorola Solutions is SMELT een gecertificeerde Motorola 4G LTE productspecialist. Onze deskundige medewerkers zijn door Motorola getraind in de nieuwste mobiele 4G LTE en 3G technieken en oplossingen. U bent dus bij SMELT niet alleen aan het juiste adres voor de aanschaf van Motorola LTE portofoons, LTE mobilofoons en abonnementen, maar ook voor advies, aftersales support, installatie, reparaties en onderhoud van uw apparatuur. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Bezoek onze contactpagina voor onze gegevens.