Product was successfully added to your shopping cart.

SMELT wint aanbesteding ambulancedienst

SMELT heeft deze zomer de meervoudig onderhandse aanbesteding gewonnen voor de levering van Motorola TETRA portofoons en aanverwante dienstverlening ten behoeve van de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) Brabant Midden-West-Noord.....

>> Lees meer
Lees meer

Portofoonnetwerk Zwarte Cross 2018

Ook dit jaar leverde SMELT weer een digitaal portofoonnetwerk voor het festival de Zwarte Cross. Voor zowel de opbouw, de showdagen als de recent afgeronde afbouw werd een TETRA netwerk ingezet bestaande uit drie TETRA systemen en ruim 1200 Motorola portofoons en mobilofoons...

>> Lees meer
Lees meer

Brandweer gebruikersdag IBARC2

Begin deze zomer organiseerde SMELT voor de (brandweer)veiligheidsregio’s een IBARC-gebruikersdag (IBARC staat voor Interregionale Brandweer Aanbesteding Radiocommunicatiemiddelen), waar een groot aantal bestaande en nieuwe producten en oplossingen..

>> Lees meer
Lees meer

Showcase: Portofoons SMELT op Eurosonic Noorderslag

Voor de organisatie van Eurosonic Noorderslag leverde SMELT ook dit jaar weer succesvol een TETRA netwerk met ruim 400 Motorola TETRA portofoons en mobilofoons..

>> Lees meer
Lees meer

SMELT Wedstrijdsponsor Heracles Almelo en PEC Zwolle

Zaterdag 24 februari was SMELT trotse sponsor van de Overijsselse derby tussen Heracles Almelo en PEC Zwolle. Al vele jaren sponsort SMELT Portofoons.nl zowel Heracles als PEC, wat wij graag tijdens deze wedstrijd nog eens extra wilden benadrukken.

>> Lees meer
Lees meer

Artikelen 1 tot 5 van 8 in totaal

per pagina