Motorola WM500

De Motorola WM500 is een Bluetooth handmicrofoon voor de mobilofoon die ontworpen is om draadloos zeer efficiënt te kunnen communiceren. Hij biedt de eenvoud en veiligheid die u nodig hebt om uw werk efficiënt en effectief uit te voeren. Het is de meest slanke handmicrofoon die Motorola ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola WM500 is een Bluetooth handmicrofoon voor de mobilofoon die ontworpen is om draadloos zeer efficiënt te kunnen communiceren. Hij biedt de eenvoud en veiligheid die u nodig hebt om uw werk efficiënt en effectief uit te voeren. Het is de meest slanke handmicrofoon die Motorola tot nu toe gelanceerd heeft en bevat een interne batterij die tot wel 25 uur meegaat. Verder heeft de handmicrofoon Windporting-technologie waarmee communicatie van zeer hoge kwaliteit verzonden wordt zonder ruis, met name ideaal wanneer er sprake is van slecht weer met wind en regen, wat irritante ruis kan veroorzaken. Verder heeft het een 3.5 mm externe audioaansluiting voor het koppelen van een oortje, mocht u discreet willen communiceren. De aanwezige IP67-normering staat voor het weerstaan van water en stof. De Motorola WM500 is geschikt voor de Motorola TLK150 mobilofoon.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer WM500
Productnaam Motorola WM500
Accessoire type Handmicrofoon

Geschikt voor modellen

Motorola TLK150

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat