Motorola MTM5400

TETRA mobilofoon/basispost
Als uw organisatie op zoek is naar een tijdelijke maar betrouwbare en uitgebreide communicatieoplossing, dan is de MTM5400 TETRA basispost van Motorola bij SMELT een uitstekende keuze. Deze huurbare basispost is niet alleen geschikt voor centrale bediening in een controlekamer maar kan ook flexibel worden ing... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Omschrijving

Als uw organisatie op zoek is naar een tijdelijke maar betrouwbare en uitgebreide communicatieoplossing, dan is de MTM5400 TETRA basispost van Motorola bij SMELT een uitstekende keuze. Deze huurbare basispost is niet alleen geschikt voor centrale bediening in een controlekamer maar kan ook flexibel worden ingezet in voertuigen, motorfietsen of andere op maat gemaakte installaties. Met de MTM5400 bent u verzekerd van naadloze en veilige communicatie voor elk project.

Wat krijgt u?

Bij de huur van de Motorola MTM5400 TETRA basispost ontvangt u een volledig communicatiepakket, inclusief desktopvoeding, tafelmicrofoon en magnetische antenne. De apparatuur is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de strenge eisen van professionele communicatie, zodat u onmiddellijk operationeel bent.

Geavanceerde Features en Eenvoudig Gebruik

De MTM5400 biedt uitzonderlijke audioprestaties en geavanceerde dataverbindingen dankzij zijn krachtige 10 Watt zendvermogen en geoptimaliseerde ontvanger. Bovendien beschikt het over veilige USB 2.0-connectiviteit voor naadloze integratie met andere apparatuur en accessoires. De repeater gateway functionaliteit zorgt ervoor dat uw team altijd binnen bereik blijft, ongeacht de omgeving.

Frequentie Opties bij SMELT

Net zoals bij onze andere modellen, kan de MTM5400 worden geprogrammeerd om te werken op de standaard huurfrequenties van SMELT of op uw eigen frequenties, voor een soepele integratie met uw huidige communicatienetwerk.

Contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over het huren van de MTM5400 TETRA basispost of andere communicatieoplossingen? Neem contact op met onze verhuurafdeling of vraag direct online een offerte aan.

Reserveer Nu

Zet de eerste stap naar naadloze en betrouwbare communicatie. Reserveer de Motorola MTM5400 TETRA huur basispost vandaag nog bij SMELT en ervaar de veelzijdigheid en kwaliteit die deze unit te bieden heeft.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Wanneer u een Motorola MTM5400 TETRA mobilofoon/basispost bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Productnaam Motorola MTM5400
Antenne Magnetische basispost antenne
Voeding Alfatronix basispost voeding (AD MT-3100/DM)
Tafelmicrofoon Motorola Tafelmicrofoon
Documentatie Verkorte handleiding

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Dry-Hire-MTM5400
Productnaam Motorola MTM5400 TETRA huur basispost

Afmeting en gewicht

Afmeting 60 x 188 x 198 mm exclusief desktopvoeding
Gewicht 1300 gram exclusief desktopvoeding

Display & Toetsen eigenschappen

Display Ja, TFT-kleurendisplay
Programmeerbare toetsen Ja
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek TETRA digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 470Mhz, UHF 380 - 430MHz
Zendvermogen Class 3 (3 watt)
Kanaalbandbreedte 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Direct een huur offerte aanvragen