Motorola DM4400e DMR mobilofoon

De DM4400e Enhanced mobilofoon van Motorola is ontworpen voor de professionele gebruiker welke opzoek is naar een perfect communicatiemiddel voor in voertuigen of als basispost. Motorola heeft de DM4400e uitgerust voor zowel analoge als digitale communicatie en heeft de DM4400e uitgerust m... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Motorola DM4400e Enhanced mobilofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning.

Omschrijving

De DM4400e Enhanced mobilofoon van Motorola is ontworpen voor de professionele gebruiker welke opzoek is naar een perfect communicatiemiddel voor in voertuigen of als basispost. Motorola heeft de DM4400e uitgerust voor zowel analoge als digitale communicatie en heeft de DM4400e uitgerust met een capaciteit voor maar liefst 99 gesprekskanalen.  Met de intelligent audio van Motorola beschikt deze mobilofoon over uitstekende geluidskwaliteit welke automatisch aanpast aan de hoeveelheid achtergrondgeluid, zodat u moeiteloos verstaanbaar blijft in omgevingen met veel geluid.

Geschikt voor zowel Analoge als Digitale communicatie

De Motorola DM4400e Enhanced is geschikt voor communicatie over UHF- en VHF-frequenties in zowel de analoge standaard als de DMR ETSI-standaard voor digitale radiocommunicatie. De duo communicatiemogelijkheid is ideaal voor bedrijven welke nog werkzaam zijn met analoge apparatuur en geleidelijk willen overgaan naar de nieuwe digitale DMR standaard.

Eenvoudig en veilig communiceren in voertuigen

Naast dat de Motorola DM4400e Enhanced in te zetten is als basispost is deze mobilofoon uitermate geschikt om ingebouwd te worden in voertuigen zoals, vrachtwagens, bussen en hijskranen. De DM4400e mobilofoon beschikt over functie knoppen waarmee de gebruiker met één druk op de knop hulp kan oproepen ongeacht of hij hierbij op het juiste kanaal zit. Motorola biedt voor de DM4000e series mobilofoons diverse accessoires aan waarmee uw werknemers handsfree kunnen communiceren en zich volledig op het werk kunnen blijven richten.

Naadloze Overgang van Analoog naar Digitaal

De Motorola DM4400e is een uniek apparaat dat zowel analoge als digitale communicatie ondersteunt. Dit maakt het de ideale keuze voor organisaties die de overstap willen maken van traditionele analoge systemen naar de meer geavanceerde digitale platforms zonder hun bestaande infrastructuur te hoeven vervangen.

Kristalheldere Audiokwaliteit

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de DM4400e is de Intelligent Audio-functie. Deze technologie past het audioprofiel van de mobilofoon automatisch aan op basis van de omgevingsgeluiden. Dit betekent dat u altijd en overal verstaanbaar bent, of u nu in een luidruchtige fabriekshal staat of op een drukke snelweg rijdt.

Veiligheid en Gemak in Eén

De DM4400e is ontworpen met het oog op veiligheid en gebruiksgemak. Met speciale functieknoppen kunt u met één druk op de knop hulp inroepen, zelfs als u niet op het juiste kanaal zit. Dit is een cruciale functie voor professionals die in potentieel gevaarlijke situaties werken, zoals beveiligingspersoneel, hulpdiensten en transportmedewerkers.

Uitgebreide Accessoirelijn

Motorola begrijpt dat elke professional unieke behoeften heeft, en daarom biedt het bedrijf een breed scala aan accessoires voor de DM4400e. Of u nu handsfree wilt communiceren met een draadloze microfoon of uw mobilofoon wilt integreren met andere apparaten, er is altijd een oplossing die aan uw specifieke eisen voldoet.

Pakketinhoud

De DM4400e Enhanced van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam mobilofoon Motorola DM4400e Enhanced DMR mobilofoon
Modelnummer(s) DM4400e
Montagebeugel Motorola montagebeugel RLN6469
Handmicrofoon Motorola handmicrofoon RMN5052 (verschillende opties)
Aansluitkabel Motorola aansluitkabel HKN4191
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Vrije-vorm tekstberichten Engelse benaming: Freeform text messaging

Gebruikers hebben de flexibiliteit om vrije-vorm tekstberichten rechtstreeks vanaf de portofoon in te voeren en te verzenden. Dit maakt meer op maat gemaakte en specifieke communicatie mogelijk.

Vrije-vorm tekstberichten
Inbegrepen
Werkorder ticketing Engelse benaming: Work Order ticketing

De Werkorder Ticketing-functie laat je activiteiten coördineren en problemen efficiënter beheren door het creëren en toewijzen van digitale werkorders.

Werkorder ticketing
Inbegrepen
Spraak aankondiging Engelse benaming: Voice announcement

Ook bekend als spraakmeldingen, biedt deze functie hoorbare aankondigingen voor specifieke statussen of -handelingen, wat de bewustwording van de gebruiker verhoogt zonder visuele aandacht voor het apparaat te vereisen.

Spraak aankondiging
Inbegrepen
Tekst naar spraak Engelse benaming: Text to speech (TTS)

De tekst naar spraak technologie zet tekstberichten om in hoorbare spraak, wat handsfree berichtconsumptie mogelijk maakt.

Tekst naar spraak
Inbegrepen
Optiebord Engelse benaming: Option board

De mogelijkheden kunnen worden uitgebreid met een optionele optionbord, waardoor extra functies of gespecialiseerde functies kunnen worden toegevoegd.

Optiebord
Optioneel
Herinnering thuiskanaal Engelse benaming: Home channel reminder

Als het toestel een bepaalde tijd niet op het aangewezen thuiskanaal staat, zal deze functie de gebruiker een herinnering geven om terug te keren naar het primaire kanaal.

Herinnering thuiskanaal
Inbegrepen
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Aleenwerker Engelse benaming: Lone worker

Een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start het apparaat een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

Alleenwerker
Inbegrepen
Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Verhoogde privacy Engelse benaming: Enhanced privacy

Maakt gebruik van 40-bits encryptie voor een nog robuustere en veiligere bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot uw communicatie.

Verhoogde privacy
Inbegrepen
AES256 encryptie Engelse benaming: AES256 encryption

Maakt gebruik van de Advanced Encryption Standard (AES) met 256-bits encryptie voor maximale beveiliging, waardoor het voor onbevoegden vrijwel onmogelijk is om berichten te decoderen.

AES256 encryptie
Optioneel
Zendonderbreking (decoderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (decode)

Stelt het apparaat in staat om zijn uitzendingen te laten onderbreken door hoger geprioriteerde signalen van andere toestellen, waardoor essentiële communicatie doorkomt.

Zenderonderbreking (decoderen)
Inbegrepen
Zendonderbreking (coderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (encode)

Stelt het apparaat in staat om de uitzendingen van andere toestellen te onderbreken, zodat kritieke berichten lopende communicatie kunnen overschrijven.

Zenderonderbreking (coderen)
Inbegrepen
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Inbegrepen
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Inbegrepen

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer DM4400e Enhanced
Productnaam Motorola DM4400e DMR mobilofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 53 x 175 x 206 mm
Gewicht 1800 gram

Display & Toetsen eigenschappen

Display Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Ja
Functietoetsen Ja P1 tot P4 toetsen

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz, UHF 450 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 40 watt, VHF: 45 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Mobilofoons huren
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Motorola DM4400e Enhanced is compatible met onderstaande accessoires

Het complete Motorola Assortiment

Motorola Portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven