Mobilofoon service

U wilt mobilofoons laten repareren of laten onderhouden? SMELT Europe beschikt over een professionele serviceafdeling. U kunt van ons expertise, betrokkenheid en kwaliteit verwachten en dat allemaal tegen gunstige condities.

Neem contact met ons op via onderstaand nummer of via het antwoordformulier op deze pagina.

+31 (0)88 60 666 00
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Service, onderhoud en reparatie van mobilofoons

SMELT is meer dan een leverancier van mobilofoons, portofoons en systemen. U kunt bij ons een professionele serviceafdeling verwachten met deskundig technische medewerkers. Onze medewerkers worden middels interne en externe opleidingen getraind in de laatste productkennis en de nieuwste technologische ontwikkelingen van ons assortiment. Door onze jarenlange samenwerking met onze partners kunnen onze medewerkers altijd terugvallen op eerstelijnsondersteuning van onze partners, zoals Motorola, Hytera, Kenwood en Icom. Hierdoor kunnen wij uw organisatie verzekeren van de kortste lijnen en de beste technische ondersteuning. De field service engineers van SMELT komen goed voorbereid bij u op locatie voor werkzaamheden zoals het inbouwen van mobilofoons, testen, metingen, modificaties en/of programmeringen.

Mobilofoon onderhoud

Jaarlijks onderhoud van uw analoge of digitale mobilofoon is erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat uw apparatuur altijd in topconditie is. Wij adviseren u daarom ook altijd om uw communicatieapparatuur op te nemen in een onderhoudscontract of service-level agreement (SLA). Zo bent u ervan verzekerd dat uw mobilofoons en/of portofoons en systemen (zoals repeaters) periodiek gecontroleerd, onderhouden en voorzien zijn van de laatste firmware upgrades en instellingen. Onafhankelijk van het gekozen contract zijn onze relaties altijd verzekerd van uitstekende service. Want ook wanneer u geen onderhoudsovereenkomsten heeft afgesloten, kunt u bij ons terecht om uw apparatuur incidenteel te laten onderhouden of controleren.

Mobilofoon reparatie

Is uw mobilofoon defect of functioneert deze niet meer naar behoren? Dan staan onze SMELT technici paraat om deze te controleren en eventuele storingen te verhelpen. Afhankelijk van de apparatuur en/of klachten kan dit bij u op locatie worden uitgevoerd. Heeft u een bestaand netwerk en ondervindt u problemen tijdens het communiceren of ontvangt u andere signalen op uw netwerk? Dan kan SMELT op locatie uitgebreide tests uitvoeren. Wij brengen dan de sterktes en zwaktes van uw netwerk in kaart en verhelpen problemen waar nodig. Defecten die SMELT niet op locatie kan afhandelen, verzorgen onze gekwalificeerde technische medewerkers in eigen huis. Om de kwaliteit te waarborgen, gebruiken wij daarbij enkel originele fabrieksonderdelen.

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer +31 (0)88 60 666 00 of via het contactformulier.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Ons assortiment

Naast het leveren van mobilofoons, staat SMELT al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink