Mobilofoons huren

U wilt mobilofoons of basisposten huren voor tijdelijk gebruik tegen gunstige condities? Zoek niet verder: SMELT verhuurt mobilofoons en basisposten door het gehele land. We doen bovendien meer dan mobilofoon verhuur alleen. We verzorgen ook het transport, de installatie en demontage van gehuurde materialen. Daarbij kunt u rekenen op praktisch advies en uitgebreide service. Kortom: we nemen echt alle zorg uit handen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over mobilofoon verhuur of een vrijblijvende offerte.

+31 (0)88 60 666 00
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Mobilofoons huren begint bij SMELT

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan

Huren of Leasen van portofoons

Mobilofoon verhuur naar eigen wens

Tijdelijk de behoefte aan mobilofoons of een basispost? SMELT verhuurt mobilofoons en basisposten in kleine en grote aantallen door heel het land. Met ruim 20 jaar ervaring in de verhuur van communicatiemiddelen bent u met SMELT verzekert van een partner met kwaliteitsproducten en uitstekende ondersteuning voor, tijdens en na uw project of evenement.

SMELT beschikt over een grote verhuurvloot, bestaande uit onderhouden analoge en digitale mobilofoons en basisposten van onder andere Motorola. Voor elke situatie hebben wij een oplossing op maat en een variëteit aan apparatuur, randapparatuur en de daarbij behorende vergunningen voor het gebruik van frequenties. SMELT verhuurt professionele communicatieapparatuur van marktleider Motorola, zodat u zeker bent van kwalitatief hoogstaande apparatuur. Zo kunt u zorgeloos communiceren. Daarnaast verhuren wij naast mobilofoons en basisposten ook infrastructuur, waarmee u eenvoudig capaciteit en bereik vergroot. Portofoons voor medewerkers welke mobiel dienen te zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van megafoons, professionele zaklampen, ATEX telefoons, ATEX portofoons en ATEX tablets. Mocht tijdens de verhuur onverhoopt een (communicatie)probleem of defect optreden, dan kunt u 24/7 een beroep doen op onze landelijke storingsdienst. Al onze producten zijn beschikbaar voor zowel de korte als lange termijn, zodat deze volledig kunnen aansluiten aan uw behoefte.

Basisposten of dispatcher huren?

Wilt u tijdelijk een centrale post inrichten om uw bedrijfscommunicatie vanaf één centraal punt te organiseren? SMELT verhuurt handige desktopsets, waarmee u gemakkelijk alle communicatiestromen binnen uw netwerk coördineert en aanstuurt. Deze sets, bestaande uit een mobilofoon, antenne, desktopvoeding en tafelmicrofoon, kunnen eenvoudig worden uitgebreid met een headset of een koppeling naar dispatch software (SMART PTT, turboNET of Kolibri). Daarmee krijgt u inzicht in de locatie van uw medewerkers, kunt u alarmering registreren en coördineren, taken eenvoudig beheren en gesprekken automatisch loggen tijdens calamiteiten om deze naderhand te kunnen evalueren.

Waarom kiezen voor mobilofoonverhuur?

Een mobilofoon voor in een voertuig of als basispost is een uitstekende aanvulling op uw communicatiebehoefte. Maar vaak is deze behoefte tijdelijk. Huren kan dan uiteindelijk goedkoper zijn dan aanschaf, wanneer u rekening houdt met de kosten voor aanschaf, gebruik van frequenties, jaarlijks onderhoud en eventuele reparaties. De prijs bij huren varieert afhankelijk van de gekozen periode. Zo huurt u al vanaf één dag tot enkele weken of zelfs maanden tegen een vaste prijs per dag. Is uw huurbehoefte langer dan één jaar? Dan bieden wij de mogelijkheid tot het leasen van mobilofoons. Wilt u meer informatie over onze huuroplossingen of leasemogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel tijdens kantooruren naar +31 (0)88 60 666 00.

Mobilofoons Huren vaak voordeliger dan kopen

Het huren van mobilofoons en basisposten is vaak voordeliger dan de aanschaf ervan, vooral voor tijdelijke projecten of evenementen. Bij het huren van mobilofoons en basisposten zijn kosten voor zendvergunningen, vervanging van batterijen, eventuele reparaties en jaarlijks onderhoud inbegrepen in de huurprijs. Deze prijs varieert afhankelijk van de huurperiode. U kunt bij ons al vanaf één dag tot enkele weken of maanden mobilofoons en basisposten huren tegen een vastgestelde, vooraf overeengekomen prijs. Voor langere huurperioden, langer dan één jaar, bieden we ook lease-opties aan. Wilt u meer weten over onze mobilofoonhuur-oplossingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren op +31 (0)88 60 666 00.

Ons assortiment

Naast het leveren van mobilofoons, staat SMELT al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink

Onze partners en merken