Mobilofoon service

U wilt mobilofoons laten repareren of laten onderhouden? SMELT Europe beschikt over een professionele serviceafdeling. U kunt van ons expertise, betrokkenheid en kwaliteit verwachten en dat allemaal tegen gunstige condities.

Onze medewerkers zitten voor u klaar, telefonisch via onderstaand nummer of gebruik het antwoordformulier op deze pagina.

088 60 666 00

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

Service, onderhoud en reparatie van mobilofoons

SMELT is meer dan een leverancier van mobilofoons, portofoons en systemen, u kunt bij ons een professionele serviceafdeling verwachten met deskundig technische medewerkers. De medewerkers van SMELT worden middels interne en externe opleidingen, getraind in de laatste productkennis en de nieuwste technologische ontwikkelingen van ons assortiment. Door onze jarenlange samenwerking met onze partners kunnen onze medewerkers altijd terugvallen op eerstelijnsondersteuning van onze partners zoals Motorola, Hytera, Kenwood en Icom. Hierdoor kunnen wij uw organisatie verzekeren van de kortste lijnen en de beste technische ondersteuning. De field service engineers van SMELT komen goed voorbereid bij u op locatie voor werkzaamheden zoals het inbouwen van mobilofoons, testen, metingen, modificaties en/of programmeringen.

Mobilofoon Onderhoud

Jaarlijks onderhoud van uw analoge of digitale mobilofoon is erg belangrijk en zorgt ervoor dat u apparatuur altijd in top conditie is. Wij adviseren u daarom ook altijd uw communicatieapparatuur op te nemen in een onderhoudscontract of service-level agreement ook wel SLA genoemd. Zo bent u ervan verzekerd dat u mobilofoons en/of portofoons en systemen (zoals repeaters) periodiek gecontroleerd, onderhouden en voorzien zijn van de laatste firmware upgrades en instellingen. Onafhankelijk van het gekozen contract zijn onze relaties altijd verzekerd van uitstekende service. Wanneer u geen onderhoudsovereenkomsten heeft afgesloten bij ons, kunt u ook terecht om uw apparatuur incidenteel te laten onderhouden of controleren.

Mobilofoon Reparatie

Is uw Mobilofoon defect of functioneert deze niet meer na behoren, dan staan onze SMELT technici paraat om deze te controleren en eventuele storingen te repareren. Afhankelijk van de apparatuur en/of klachten kan dit eventueel bij u op locatie worden uitgevoerd. Heeft u een bestaand netwerk en ondervindt u problemen tijdens het communiceren of ontvangt u andere signalen op uw netwerk. Dan kan SMELT op locatie uitgebreide tests uitvoeren waarbij wij de sterktes en zwaktes van uw netwerk in kaart kunnen brengen en deze verhelpen. Defecten welke niet op locatie afgehandeld kunnen worden, verzorgen wij in eigen huis en worden uitgevoerd door onze gekwalificeerde technische medewerkers, waarbij wij welke originele fabrieksonderdelen gebruiken om de kwaliteit te waarborgen.

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer 088 - 60 666 00 of via het contactformulier.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Ons Assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT?

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen.

SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Landelijke portofoon leverancier