Mobilofoons leasen

Ervaar het gemak van operational lease van mobilofoons en basisposten en profiteer van een vaste prijs per maand inclusief service en onderhoud op locatie.

Indien u meer informatie wenst over het leasen van mobilofoons en of een basispost neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina, of bel direct met onze afdeling verkoop. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

088 60 666 00

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

Leasing van mobilofoons en basisposten

Opzoek naar volledige flexibiliteit op het gebied van technologie en daarbij een transparante indicatie van de maandelijkse kosten? Dan is leasen wellicht een juiste keuze voor uw bedrijfscommunicatie. Bij SMELT kunt u terecht voor het leasen van de nieuwste mobilofoons en randapparatuur maar ook voor portofoons en netwerk infrastructuur. Met een vooraf bepaalde looptijd van de leaseovereenkomst behoudt u zowel de technologische als financiƫle flexibiliteit welke aansluit bij uw bedrijfsvoering. Groeit uw bedrijf in de tussentijd? dan kunt u de leaseovereenkomst gemakkelijk mee laten groeien zodat deze ten alle tijden naadloos aansluit aan uw behoefte. Daarnaast waarborgt SMELT u tijdens de leaseovereenkomst van gedegen service, ondersteuning en onderhoud van het apparatuur. Met een leaseovereenkomst voor uw mobilofoons, portofoons en eventuele netwerk (repeaters, base stations) ontzorgt SMELT u volledig en zijn alle zaken zoals vergunningskosten, verzekeringen, reparaties en onderhoud volledig afgedekt en van te voren financieel duidelijk.

Bij SMELT is leasen van apparatuur op toepassing voor alle merken binnen haar assortiment, waaronder; Motorola, Hytera, Kenwood en Icom. Indien u voor een korte termijn een tijdelijke oplossing wenst, dan is huren wellicht een betere optie voor uw organisatie. Leasen als dienstverlening komt tegenwoordig niet alleen meer voor binnen de publieke sectoren zoals gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen, maar ook commerciƫle bedrijven leasen tegenwoordig vaker mobilofoons vanwege de flexibiliteit en de vooraf duidelijke kosten per maand.

Als u vragen heeft over leasing, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Leasen of huren?

Een lease contract van een mobilofoon of basispost sluit je af voor een gemiddelde periode van 12 tot 60 maanden. Heeft u mobilofoons of andere communicatiemiddelen zoals portofoons of infrastructuur liever voor een korte periode? dan is wellicht huren een betere optie voor uw bedrijf. Ook in het geval van huren voor korte of langere termijnen kan SMELT u volledig ontzorgen. Meer informatie over het huren van Mobilofoons vindt u op onze pagina over mobilofoons huren.

Meer informatie over verhuur vindt u op onze pagina over huren.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Ons Assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT?

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen.

SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Landelijke portofoon leverancier