Mobilofoons kopen

U wilt mobilofoons kopen of uw huidige vloot uitbreiden? SMELT Europe kan u persoonlijk adviseren over de juiste mobilofoon voor uw organisatie. U kunt van ons expertise, betrokkenheid en kwaliteit verwachten en dat allemaal tegen gunstige condities

Onze medewerkers zitten voor u klaar, telefonisch via onderstaand nummer of gebruik het antwoordformulier op deze pagina.

088 60 666 00

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

Verkoop van mobilofoons en basisposten

U wilt een mobilofoon kopen? Voor in een voertuig of als basispost op het kantoor maar door de wirwar aan merken, modellen en verschillende technieken is het niet eenvoudig de juiste mobilofoon te kiezen. Een mobilofoon of basispost zijn niet echt producten welke u online besteld, het afregelen op de juiste frequentie, instellingen van de groepen en de diverse opties om uw gesprekken veilig en vertrouwt te kunnen uitvoeren, zijn per bedrijf verschillend. Door middel van een inventarisatie van uw wensen, behoeftes maar ook de locatie waar de middelen gebruikt gaan worden kunnen wij samen met u de beste selectie aan producten maken en deze aanbieden zodat u er zeker van kunt zijn dat u beschikt over de juiste communicatie tools voor uw bedrijfscommunicatie. Ook wanneer de mobilofoons of andere communicatie producten een aanvulling zijn op uw huidige communicatie netwerk kunnen wij u informeren en adviseren over de. SMELT is een merkonafhankelijke vakspecialist en leverancier van diverse mobiele communicatie apparatuur zoals mobilofoons en basisposten, portofoons en netwerken. SMELT heeft jarenlange ervaring en expertise om de meest optimale en betrouwbare communicatieoplossingen aan te bieden, installeren en te onderhouden.

Meer dan alleen mobilofoons

Naast mobilofoons en basisposten levert SMELT een uitgebreid assortiment aan communicatie producten en diensten om een totale communicatie oplossing te kunnen bieden voor uw operationeel of missie kritische bedrijfscommunicatie. Hierdoor is SMELT instaat om te voorzien in uw hele communicatie behoefte; van voertuig communicatie, personen communicatie middels portofoons en het uitrusten van een centrale post of meldkamer maar ook verdere integratie met uw bedrijfsprocessen zoals koppelingen naar gebouwbeheersystemen en brandmeldcentrales valt onder de mogelijkheden. Naast een totaalassortiment voor communicatie, biedt SMELT diverse diensten en oplossingen zoals veldsterktemetingen, installaties op locaties, reparaties, service en jaarlijkse onderhoud van uw communicatieapparatuur aan. Als landelijke leverancier kan SMELT u altijd bedienen, waar u ook gevestigd bent. Graag overtuigen wij u van ons bedrijf, producten en diensten maar ook onze kennis en kunde. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088 – 60 666 00 of via het contactformulier.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Ons Assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT?

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen.

SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Landelijke portofoon leverancier