Mobilofoons huren

U wilt mobilofoons en//of basisposten huren voor tijdelijk gebruik tegen gunstige condities? Zoek niet verder: SMELT verhuurt mobilofoons en/of basisposten door het gehele land. We doen bovendien meer dan mobilofoonverhuur alleen. We verzorgen ook het transport, de installatie en demontage van gehuurde materialen. Daarbij kunt u rekenen op praktisch advies en uitgebreide service. Kortom: we nemen echt alle zorg uit handen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over portofoons verhuur of een vrijblijvende offerte.

088 60 666 00

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

Mobilofoon verhuur naar eigen wens

Tijdelijk de behoefte aan mobilofoons of een basispost? SMELT verhuur naast portofoons en infrastructuur ook mobilofoons en basisposten in kleine en grote aantallen door heel het land. Met ruim 20 jaar ervaring in de verhuur van communicatiemiddelen bent u met SMELT verzekert van een partner met kwaliteitsproducten, uitstekende ondersteuning voor, tijdens en na uw project of evenement.

SMELT beschikt over een grote verhuur vloot bestaande uit onderhouden analoge en digitale mobilofoons/basisposten van o.a. Motorola. Voor elke situatie hebben wij een oplossing op maat en een variëteit aan apparatuur, randapparatuur en de daarbij behorende vergunningen voor het gebruik van frequenties. SMELT verhuur professionele communicatieapparatuur van marktleider Motorola, zodat u zeker bent van kwalitatief hoogstaande apparatuur, zodat u zorgeloos kunt communiceren. Daarnaast verhuren wij naast mobilofoons en basisposten ook infrastructuur waarmee u eenvoudig het capaciteit en bereik vergroot, portofoons voor medewerkers welke mobiel dienen te zijn en kunt u bij ons ook terecht voor het inhuren van Megafoons, professionele zak lampen, ATEX telefoons, ATEX portofoons en ATEX tablets. Mocht er tijdens overhoort een (communicatie)probleem of defect optreden, dan kunt u bij SMELT een beroep doen op onze landelijke storingsdienst welke 24/7 actief is. Al onze producten zoals de huur mobilofoons zijn beschikbaar voor zowel de korte als lange termijn zodat deze volledig kunnen aansluiten naar uw behoefte.

Basisposten dispatcher huren?

Wilt u tijdelijk een centrale post inrichten om uw bedrijfscommunicatie vanaf 1 centrale punt te organiseren? SMELT verhuurt handige desktop sets waarmee u gemakkelijk alle communicatie stromen binnen u netwerk coördineert en aanstuurt. Deze sets bestaande uit een mobilofoon, antenne, desktop voeding en tafel microfoon kunnen eenvoudig uitgebreid worden met een headset of een koppeling naar dispatch software (SMART PTT, turboNET of Kolibri) waarmee u inzicht krijgt in de locatie van uw medewerkers, alarmering mee kunt registreren en coördineren, taken eenvoudig beheert en gesprekken automatisch kunt loggen tijdens calamiteiten om deze naar de hand te kunnen evalueren.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Waarom kiezen voor mobilofoonverhuur?

Een mobilofoon voor in een voertuig of als basispost is een uitstekende aanvulling op uw communicatie behoefte. Maar vaak is deze behoefte maar tijdelijk nodig en kan huren uiteindelijker goedkoper dan aanschaf zijn, vooral als u het apparatuur maar tijdelijk nodig bent en dit vergelijkt met de kosten voor aanschaf, gebruik van frequenties en jaarlijks onderhoud en eventuele reparaties. De prijs bij huren varieert afhankelijk van de gekozen periode. Zo huurt u al vanaf één dag tot enkele weken of zelfs maanden tegen een vaste prijs per dag. Is uw huur behoefte langer dan één jaar? Dan bieden wij de mogelijkheid tot het leasen van onze mobilofoons graag aan. Wilt u meer informatie over onze huuroplossingen of leas mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel tijdens kantooruren naar 088-6066600.

Ons Assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Portofoons

Portofoons huren

Naast mobilofoons biedt SMELT ook portofoons aan voor communicatie op afstand. Voor alle analoge en digitale professionele technieken in de diverse frequentiebanden verhuren wij Motorola portofoons. De portofoons worden geleverd met laders en andere gewenste accessoires (zoals handmicrofoon, oortjes, extra accu's en draagtassen).

Portofoon netwerk verhuur

Infrastructuur huren

Voor het vergroten van het bereik van de analoge of digitale portofoon- en mobilofooncommunicatie biedt SMELT repeaters, steunzenders en base stations naargelang de gekozen techniek. Uiteraard verzorgen wij de installatie van het netwerk en antenne-installatie op uw locatie. Mocht er onverhoopt tijdens de verhuur iets misgaan, dan staan onze servicemedewerkers voor u klaar!

ATEX GSM

ATEX GSM & TABLET huren

Naast Motorola ATEX portofoons verhuren wij bij SMELT ook de nieuwste ATEX mobiele telefoons en ATEX tablets van i.safe MOBILE. Zo bieden wij een volledige ATEX communicatieoplossing. Van enkele stuks tot grote(re) aantallen kunt u bij ons terecht. Bent u geïnteresseerd in tijdelijke huur- of permanente leaseoplossing? Dan informeren wij u daar graag over.

Megafoon

Megafoons huren

Voor het toespreken van uw medewerkers of bezoekers bieden wij diverse megafoons voor de verhuur aan. Opties zijn, behalve de geluidssterkte, bijvoorbeeld sirene of afneembare microfoon. De megafoons worden gebruiksklaar bij u afgeleverd, zodat u deze direct kan gebruiken. Voor langere verhuur worden oplaadbare batterijen en laders meegeleverd.

Waarom SMELT?

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen.

SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Landelijke portofoon leverancier