Kenwood TK-D840

De Kenwood TK-D840 is een UHF mobilofoon die communicatie biedt in het digitale netwerk. Ook is het mogelijk om de mobilofoon analoog in te zetten, wat deze mobilofoon erg toegankelijk maakt voor organisaties waar de analoge communicatie ook nog aanwezig is. De TK-D840 is voorzien van een ... Lees meer

Voor de Kenwood TK-D840 mobilofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning.

Omschrijving

De Kenwood TK-D840 is een UHF mobilofoon die communicatie biedt in het digitale netwerk. Ook is het mogelijk om de mobilofoon analoog in te zetten, wat deze mobilofoon erg toegankelijk maakt voor organisaties waar de analoge communicatie ook nog aanwezig is. De TK-D840 is voorzien van een eenvoudige display waarop men makkelijk kan aflezen welk kanaal actief is. De functietoetsen aan de voorkant van de mobilofoon maken de navigatie zeer eenvoudig en er zijn tevens drie beschikbare toetsen om te programmeren en zo dus naar eigen wens in te richten. Om in diverse omgevingen overweg te kunnen is de mobilofoon voorzien van de IP54 normering, waarmee het bestand is tegen stof en spatwater. Verder is hij voorzien van de dual-slot direct modus, waarmee het mogelijk is om twee gelijktijdige gesprekken te voeren, zonder tussenkomst van een repeater. Tot slot is de mobilofoon voorzien van diverse veiligheidsfuncties om zo direct in actie te komen wanneer er een opmerkelijke situatie zich voordoet of een calamiteit doorgegeven moet worden. De mobilofoon maakt het namelijk mogelijk om een gesprek te onderbreken, deze functie heet de call interrupt mode. Tot slot heeft het de beschikking over de lone worker functie, die van toegevoegde waarde kan zijn als er gebruikers zijn die risicovolle werkzaamheden verrichten of voor langere tijd zelfstandig aan het werk zijn.

Pakketinhoud

De TK-D840 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam mobilofoon Kwood TK-D840
Montagebeugel Kenwood montagebeugel (J29-0662-XX)
Handmicrofoon Kenwood standaard compact handmicrofoon (KMC-30)
Aansluitkabel Kenwood standaard voedingskabel met zekering (E30-7523-XX)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-D840
Productnaam Kenwood TK-D840

Afmeting en gewicht

Afmeting
Gewicht

Display & Toetsen eigenschappen

Display Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Nee
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 470Mhz
Zendvermogen UHF: 25 watt

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat