Kenwood TK-D740

De Kenwood TK-D740 is een digitale mobilofoon die voorzien is van de ETSI-normering en communiceert middels de VHF-frequentieband. De TK-D740 is voorzien van 128 kanalen, verdeelt over vier zones waarover communicatie mogelijk is. Verder is de mobilofoon zowel analoog als digitaal te gebru... Lees meer

Voor de Kenwood TK-D740 mobilofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning.

Omschrijving

De Kenwood TK-D740 is een digitale mobilofoon die voorzien is van de ETSI-normering en communiceert middels de VHF-frequentieband. De TK-D740 is voorzien van 128 kanalen, verdeelt over vier zones waarover communicatie mogelijk is. Verder is de mobilofoon zowel analoog als digitaal te gebruiken, wat dit model ideaal maakt voor organisaties waar beide netwerken nog ter sprake zijn. De mobilofoon is daarnaast voorzien van uitstekende geluidskwaliteit, wat dit model uitermate geschikt maakt voor luidruchtige omgevingen. Op het display leest u gemakkelijk af op welk kanaal u zich bevindt en de omringende functietoetsen zorgen ervoor dat de navigatie vrij eenvoudig is, voor welke gebruiker dan ook. Om de mobilofoon perfect te integreren in uw werksituatie heeft u de mogelijkheid om drie toetsen te programmeren en daarmee een eigen functie aan deze toetsen te geven. Verder kan de TK-D740 prima overweg in stoffige of waterrijke omgevingen, hij is namelijk voorzien van de IP54 normering, die de mate van stof- en waterdichtheid aangeeft. De dual-slot direct modus maakt het mogelijk om gelijktijdig op één frequentie twee afzonderlijke gesprekken te voeren, zonder dat hiervoor een repeater benodigd is.

Pakketinhoud

De TK-D740 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam mobilofoon Kwood TK-D740
Montagebeugel Kenwood montagebeugel (J29-0662-XX)
Handmicrofoon Kenwood standaard compact handmicrofoon (KMC-30)
Aansluitkabel Kenwood standaard voedingskabel met zekering (E30-7523-XX)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-D740
Productnaam Kenwood TK-D740

Afmeting en gewicht

Afmeting
Gewicht

Display & Toetsen eigenschappen

Display Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Nee
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband VHF
Frequentie VHF 136 - 174Mhz
Zendvermogen VHF: 25 watt

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat