Kenwood mobilofoons

U bent op zoek naar Kenwood mobilofoons? SMELT kan u vrijblijvend adviseren bij het kopen of het huren van professionele Kenwood mobilofoons en accessoires.

Indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten kunt u gebruik maken van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

088 60 666 00

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

Mobilofoons Kenwood

Meer dan twee decennia lang is SMELT een geautoriseerde partner van Kenwood en mag SMELT zich een echte productspecialist van Kenwood noemen. In de afgelopen jaren bied SMELT in samenwerking met JVC Kenwood mobilofoon oplossingen aan voor professioneel gebruik. Jaarlijks trainen de deskundige medewerkers van SMELT zich op de laatste technieken en oplossingen van Kenwood, zodat bedrijven bij SMELT terecht kunnen voor een up-to-date advies welke toekomst bestendig is.

Motorola Partner logo

Naast verkoop van Kenwood mobilofoons kunt u bij SMELT ook terecht voor verhuur, lease, service en onderhoud van uw Kenwood Mobilofoons en randapparatuur. Met onze in-house servicecenter verzorgen wij de meest complexe reparaties uit aan kenwood producten. Heeft u een tijdelijke behoefte aan Kenwood communicatieapparatuur? Bij SMELT kunt u terecht voor het huren van professionele maar ook licentievrije Kenwood producten in kleine én grote getalen welke wij door het gehele land leveren.
Wenst u meer informatie over JVC Kenwood in het algemeen of over het Kenwood productportfolio? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Alles over JVC Kenwood

Het van origine Japanse bedrijf Kenwood wordt al sinds 1946 geassocieerd met draadloze commicatieapparatur en is bij velen wereldwijd een erkende speler welke staat voor kwaliteit en innovatie. Het bedrijf heeft in de loop der jaren verschillende namen gedragen wat begon in 1946 als Kasuga Radio Co. Ltd, werd in 1960 verandert in Trio Corporation. In 1963 werd door een Amerikaanse importeur het eerste buitenlandse kantoor opgericht welke de naam Kenwood draagde en deze naam wed zo populair in America dat de Trio Corporation in 1986 besloot het Amerikaanse Kenwood te kopen en voortaan verder te gaan als Kenwood Corporation. In 2008 is Kenwood Corporation gefuseerd met een eveneens groot Japans elektronica concern genaamd JVC om een betere positie te behouden in de hevige concurrerende markt en is het gefuseerde bedrijf verder gegaan onder de naam JVC Kenwood. Onder de nieuwe naam richt het bedrijf zich op de auto- en consumentenelektronica alsmede draadloze systemen voor de professionele markt.
>> Lees hier meer over de historie van Kenwood portofoons

Professionele Kenwood mobilofoons

Zoals bij alle fabrikanten zie je bij Kenwood ook al jaren een verschuiving van de traditionele analoge systemen naar digitale varianten. De digitale evolutie van Kenwood heet NEXEDGE en was één van de eerste systemen in zijn soort dat zowel analoog als digitaal kon communiceren. NEXEDGE biedt één kanaal per frequentie maar door de slimme techniek van Kenwood geeft het de gebruiker tweemaal zoveel capaciteit als je het vergelijkt met een analog systeem. De voordelen van digitalisering bij Kenwood houden niet op bij het creëren van meer capaciteit maar geeft de gebruiker ook een bredere dekking met een heldere stemkwaliteit, zelfs in de meest rumoerige omgevingen is de kwaliteit van het gesprek goed te verstaan. Door de dual techniek modus (analoog en digitaal) biedt Kenwood een kosteneffectieve oplossing voor klanten die migreren van oudere analoge systemen. NEXEDGE van Kenwood is een volledig modulair opgebouwde techniek, waardoor u het systeem volledig kunt afstemmen op de behoeftes van uw organisatie. Groeit uw organisatie in de toekomst? dan kunt u het NEXEDGE systeem eenvoudig meelaten groeien zodat deze ten alle tijden aansluit op de behoeftes van uw organisatie. Wilt u meer informatie of advies over Kenwood NEXEDGE mobilofoons, portofoons en systemen! Onze medewerkers komen graag met u in gesprek en adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden van Kenwood.

Kenwood NEXEDGE digitale mobilofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan digitale Kenwood mobilofoons.

Kenwood mobilofoon accessoires

Naast de mobilofoons van Kenwood levert SMELT uiteraard ook diverse originele Kenwood accessoires zoals tafel microfonen, handmicrofonen en aansluitmaterialen. Voor Kenwood accessoires voor uw mobilofoon kijkt u op de specifieke Kenwood mobilofoon accessoire pagina of neemt u contact met ons op. Indien een specifieke accessoire niet vermeld staat, kijken we graag met u mee naar de beschikbaarheid of stellen wij een alternatief voor.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kenwood EOL Mobilofoons

Kenwood is een bedrijf wat bekend staat om zijn innovatieve kracht en hierdoor is het helaas onvermijdelijk dat uiteindelijk uw kenwood mobilofoon niet meer verkrijgbaar is. Wanneer u mobilofoon van Kenwood niet meer leverbaar is vanuit de fabrikant blijft SMELT deze nog ondersteunen. Zo kunt u bij SMELT na afkondiging nog altijd terecht voor accessoires, onderdelen zoals knopjes, kabeltjes en connectoren en zijn we instaat uw bestaande netwerk uit te bereiden met een opvolgend model. Ook voor support, onderhoud en reparaties kunt u bij SMELT voor oudere Kenwood mobilofoons nog gewoon terecht. Wanneer eventuele reparatiekosten de economische waarde van de Kenwood mobilofoon overstijgen dan bieden wij een alternatief of opvolgend toestel aan.

Bekijk alle afgekondigde EOL Mobilofoons.

Geen producten gevonden voor deze selectie.