Kenwood mobilofoons?

U bent op zoek naar Kenwood mobilofoons? SMELT kan u vrijblijvend adviseren bij het kopen of het huren van professionele Kenwood mobilofoons en accessoires.

Indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten, dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

+31 (0)88 60 666 00
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Mobilofoons kenwood

Meer dan twee decennia lang is SMELT een geautoriseerde partner van Kenwood en mogen wij ons een echte productspecialist van Kenwood noemen. Al jaren biedt SMELT in samenwerking met JVC Kenwood mobilofoon oplossingen aan voor professioneel gebruik. Jaarlijks worden onze deskundige medewerkers getraind op de laatste technieken en oplossingen van Kenwood. Daardoor kunnen bedrijven bij SMELT terecht voor een up-to-date en toekomstbestendig advies.

Kenwood Partner Kenwood Partner

Naast verkoop van Kenwood mobilofoons kunt u bij SMELT ook terecht voor verhuur, lease, service en onderhoud van uw Kenwood mobilofoons en randapparatuur. Met ons in-house servicecenter voeren wij de meest complexe reparaties uit aan Kenwood producten. Heeft u een tijdelijke behoefte aan Kenwood communicatieapparatuur? U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het huren van professionele en licentievrije Kenwood producten. Wij leveren deze door het gehele land, zowel in kleine als in grote getalen. Wenst u meer informatie over JVC Kenwood in het algemeen of over het Kenwood productportfolio? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Alles over JVC Kenwood mobilofoons

Het van origine Japanse bedrijf Kenwood wordt al sinds 1946 geassocieerd met draadloze communicatieapparatuur. Kenwoord is bij velen wereldwijd een erkende speler in de markt, die staat voor kwaliteit en innovatie. Het bedrijf heeft in de loop der jaren verschillende namen gedragen. Wat begon in 1946 als Kasuga Radio Co. Ltd, veranderde in 1960 in Trio Corporation. In 1963 richtte een Amerikaanse importeur het eerste buitenlandse kantoor op onder de naam Kenwood. Deze naam werd in Amerika zo populair dat de Trio Corporation in 1986 besloot het Amerikaanse Kenwood te kopen en voortaan verder te gaan als Kenwood Corporation. In 2008 fuseerde Kenwood Corporation met het eveneens grote Japans elektronica concern JVC, om zo een betere positie te behouden in de hevig concurrerende markt. Het gefuseerde bedrijf ging verder onder de naam JVC Kenwood. Onder de nieuwe naam richt het bedrijf zich op de auto- en consumentenelektronica alsmede draadloze systemen voor de professionele markt.

Professionele Kenwood mobilofoons

Zoals bij alle fabrikanten zie je bij Kenwood ook al jaren een verschuiving van de traditionele analoge systemen naar digitale varianten. De digitale evolutie van Kenwood heet NEXEDGE en was één van de eerste systemen in zijn soort dat zowel analoog als digitaal kon communiceren. NEXEDGE biedt één kanaal per frequentie, maar door de slimme techniek van Kenwood geeft het de gebruiker tweemaal zoveel capaciteit als een analoog systeem. Ander voordeel van digitalisering bij Kenwood is een bredere dekking met een heldere stemkwaliteit; zelfs in de meest rumoerige omgevingen is de kwaliteit van het gesprek goed. Door de dual techniek modus (analoog en digitaal) biedt Kenwood een kosteneffectieve oplossing voor klanten die migreren van oudere analoge systemen. NEXEDGE van Kenwood is een volledig modulair opgebouwde techniek, waardoor u het systeem compleet kunt afstemmen op de behoeftes van uw organisatie. Groeit uw organisatie in de toekomst? Dan kunt u het NEXEDGE systeem eenvoudig mee laten groeien, zodat deze te allen tijde aansluit op de behoeftes van uw organisatie. Wilt u meer informatie of advies over Kenwood NEXEDGE mobilofoons, portofoons en systemen? Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek en adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden van Kenwood

Kenwood digitale mobilofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan digitale Kenwood mobilofoons.

Kenwood accessoires voor mobilofoons

Naast de mobilofoons van Kenwood levert SMELT uiteraard ook diverse originele Kenwood accessoires, zoals tafelmicrofoons, handmicrofoons en aansluitmaterialen. Voor Kenwood accessoires voor uw mobilofoon kijkt u op de specifieke Kenwood mobilofoon accessoire pagina of neem contact met ons op. Indien een specifieke accessoire niet vermeld staat, kijken we graag met u mee naar de beschikbaarheid of stellen wij een alternatief voor.

Kenwood EOL mobilofoons

Kenwood staat bekend om haar innovatieve kracht en hierdoor is het helaas onvermijdelijk dat uw Kenwood mobilofoon uiteindelijk niet meer verkrijgbaar is. Ook wanneer uw mobilofoon van Kenwood niet meer leverbaar is vanuit de fabrikant blijft SMELT deze nog ondersteunen. Zo kunt u na afkondiging bij SMELT nog altijd terecht voor accessoires en onderdelen zoals knopjes, kabeltjes en connectoren. Ook zijn we in staat uw bestaande netwerk uit te breiden met een opvolgend model. Ook biedt SMELT nog steeds support, onderhoud en reparaties voor oudere Kenwood mobilofoons. Wanneer eventuele reparatiekosten de economische waarde van de Kenwood mobilofoon overstijgen, dan bieden wij een alternatief of opvolgend toestel aan.

Bekijk alle afgekondigde EOL mobilofoons.