Hytera mobilofoons

U bent op zoek naar Hytera mobilofoons, eventueel in een netwerk? Bij SMELT als Hytera Partner bent u aan het juiste adres. SMELT is een full-serviceorganisatie waar u terecht kunt voor kopen, leasen, huren, garanties, reparaties, programmeren, service en onderhoud van uw Hytera mobilofoons!

Indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten, dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

+31 (0)88 60 666 00
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Mobilofoons van Hytera

Een relatief nieuwe speler op de Europese markt voor radiocommunicatie is Hytera, vroeger bekend onder de naam HYT. In de loop der jaren heeft Hytera zich meer dan voldoende bewezen als betrouwbare fabrikant en leverancier op het gebied van radiocommunicatie, zoals mobilofoons. De medewerkers van SMELT zijn getraind in de laatste analoge en digitale technieken van deze leverancier. Hierdoor zijn zij in staat om klantspecifieke oplossingen aan te bieden van het merk Hytera. De producten van Hytera zijn van uitstekende kwaliteit en bevatten functionaliteiten die het werk efficiënter en veiliger maken voor gebruikers. Neem voor meer informatie over Hytera mobilofoons, portofoons, netwerken en accessoires contact met ons op; onze medewerkers adviseren u graag.

Alles over Hytera mobilofoons

Hytera is één van de grootste fabrikanten van mobilofoons wereldwijd. Opgericht door Chen Qingzhou in China in 1993. Daarmee is het een relatief jonge speler op de markt van radiocommunicatieapparatuur. Vandaag de dag is Hytera actief in de communicatie productgroepen licentievrij, analoog, digitaal, TETRA en LTE. Het merk heeft een groot scala aan verschillende modellen portofoons, mobilofoons en netwerkinfrastructuur. In 2007 kocht Hytera het in Amerika gesitueerde bedrijf Marketronics Corporation. Zij veranderde de naam in Hytera America Inc en is gevestigd in Florida. In 2012 heeft Hytera met de overname van het Duitse bedrijf Rohde & Schwarz Professional Mobile Radio GmbH haar positie in Europa verstevigd. Na de overname is de naam veranderd in Hytera Mobilfunk GmbH en heeft het vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Canada en Amerika.

>> Lees hier meer over de historie van Hytera

Hytera Digitale Mobiofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Digitale Hytera mobilofoons.

Hytera Analoge Mobilofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan analoge Hytera mobilofoons.

Hytera TETRA Mobilofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan TETRA Hytera mobilofoons.

Hytera Mobilofoon accessoires

Naast de mobilofoons van Hytera levert SMELT uiteraard ook diverse originele Hytera accessoires voor uw mobilofoon. Indien een specifieke accessoire niet vermeld staat, kijken we graag met u mee naar de beschikbaarheid of stellen wij een alternatief voor. Neem hiervoor contact met ons op.

Het complete Hytera assortiment

Hytera Portofoons
Hytera Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Hytera Mobilofoons
Hytera Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola netwerken
Hytera Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
Kenwood Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw Hytera-producten te garanderen.

Bekijk Service & Support
Mobilofoons huren begint bij SMELT

Tijdelijk een mobilofoon of basispost nodig?

Kies slim, kies voor huren!

Huren of Leasen van Mobilofoons en basisposten

Hytera End of life mobilofoons

Hytera staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van mobilofoons. Wanneer uw Hytera mobilofoon niet langer geproduceerd wordt, blijft SMELT Europe toch ondersteuning bieden. Wij leveren nog steeds essentiële accessoires en onderdelen, zoals inbouwsledes, handmicrofonen en antennes. Ook voor uitbreiding van uw netwerk met compatibele toestellen kunt u bij ons terecht. Onze service omvat onderhoud en reparaties, en indien nodig, bieden wij een geschikt alternatief of opvolger aan. Met SMELT Europe blijft uw Hytera mobilofoon functioneel en toekomstbestendig.