Hytera mobilofoons?

U bent op zoek naar Hytera mobilofoons, eventueel in een netwerk? SMELT kan u vrijblijvend adviseren bij het kopen of huren van professionele Hytera portofoons en accessoires.

Indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten, dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

+31 (0)88 60 666 00
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Hytera & HYT Mobilofoons

Een relatief nieuwe speler op de Europese markt voor radiocommunicatie is Hytera, vroeger bekend onder de naam HYT. In de loop der jaren heeft Hytera zich meer dan voldoende bewezen als betrouwbare fabrikant en leverancier op het gebied van radiocommunicatie, zoals mobilofoons. De medewerkers van SMELT zijn getraind in de laatste analoge en digitale technieken van deze leverancier. Hierdoor zijn zij in staat om klantspecifieke oplossingen aan te bieden van het merk Hytera. De producten van Hytera zijn van uitstekende kwaliteit en bevatten functionaliteiten die het werk efficiënter en veiliger maken voor gebruikers. Neem voor meer informatie over Hytera mobilofoons, portofoons, netwerken en accessoires contact met ons op; onze medewerkers adviseren u graag.

Alles over Hytera mobilofoons

Hytera is één van de grootste fabrikanten van mobilofoons wereldwijd. Opgericht door Chen Qingzhou in China in 1993. Daarmee is het een relatief jonge speler op de markt van radiocommunicatieapparatuur. Vandaag de dag is Hytera actief in de communicatie productgroepen licentievrij, analoog, digitaal, TETRA en LTE. Het merk heeft een groot scala aan verschillende modellen portofoons, mobilofoons en netwerkinfrastructuur. In 2007 kocht Hytera het in Amerika gesitueerde bedrijf Marketronics Corporation. Zij veranderde de naam in Hytera America Inc en is gevestigd in Florida. In 2012 heeft Hytera met de overname van het Duitse bedrijf Rohde & Schwarz Professional Mobile Radio GmbH haar positie in Europa verstevigd. Na de overname is de naam veranderd in Hytera Mobilfunk GmbH en heeft het vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Canada en Amerika.

Hytera digitale mobilofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Hytera mobilofoons uit het assortiment Hytera digitale mobilofoons.

Hytera TETRA digitale mobilofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan TETRA Hytera mobilofoons.

Hytera accessoires voor mobilofoons

Naast de mobilofoons van Hytera levert SMELT uiteraard ook diverse originele Hytera accessoires voor uw mobilofoon. Indien een specifieke accessoire niet vermeld staat, kijken we graag met u mee naar de beschikbaarheid of stellen wij een alternatief voor. Neem hiervoor contact met ons op.

Hytera EOL mobilofoons

Bekijk alle afgekondigde EOL mobilofoons.