Alfatronix voedingen en desktopsets

Voor het kopen van een Alfatronix voedingen of desktopsets voor uw mobilofoon bent u bij SMELT aan het juiste adres. Als full serviceorganisatie is SMELT ook graag uw partner voor garantie, reparatie, installatie en onderhoud van uw Alfatronix voedingen!

Gebruik het contactformulier of bel ons vandaag nog voor meer informatie, een offerte of een vrijblijvende afspraak.

+31 (0)88 60 666 00
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Mobilofoons Motorola Solutions

Alfatronix is een betrouwbare partner als het gaat om het leveren van kwalitatieve stroomvoorzieningen en is door productspecialisten van SMELT opgenomen in het vaste assortiment vanwege zijn prestaties. Of u nu kritische radiocommunicatie, datatracking, visuele displays, navigatieapparatuur installeert of wellicht een oplossing zoekt voor in de vrachtwagen, een bus, een brandweerwagen of een jacht; het elektrische product is zo goed als de stroomvoorziening waar hij door aangestuurd wordt. Bij Alfatronix weten ze dit! Een defecte voeding of converter betekent een defect systeem. Het assortiment van Alfatronix omvat voedingen, converters, desktopsets voor mobilofoons en tevens accubeschermers en USB laders voor in voertuigen.

Wenst u meer informatie over de Alfatronix voedingen? Dan staan onze productspecialisten u graag te woord!

Alfatronix desktopsets en voedingen

Alles over Alfatronix

Het Britse bedrijf Alfatronix is opgericht in 1979 en heeft sinds de oprichting talloze prijzen gewonnen voor kwaliteit en industriële innovatie. Het bedrijf is ISO 9001-geaccrediteerd en ontwikkeld en produceert het productassortiment geheel zelf in het productiefaciliteit in het Engelse Dorset. Naast het hoofdkantoor en productiefaciliteit in Engeland heeft Alfatronix ook een Frans kantoor in Parijs.

>> Lees hier meer over de historie van Alfatronix

Alfatronix Desktopset & voedingen

De desktopsets van Alfatronix worden ook wel een desktop tray genoemd en maken zich uitermate geschikt om uw mobilofoon in te zetten als basisstation op locatie. Deze dienen veelal zodat er een vast laadpunt is op wisselstroom en daarnaast populair is door zijn houder waar de mobilofoon op gezet kan worden. Elke desktopset heeft zijn eigen kenmerken en capaciteit. De Voedingen van Alfatronix zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en zijn uitermate geschikt voor veeleisende toepassingen. De netvoedingen bevatten een robuust en compact design en hebben daarnaast altijd een montageclip, zodat de voeding op een discrete plek geïnstalleerd kan worden.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Alfatronix Desktopsets & voedingen.

Alfatronix omvormers

Spanningsomvormers worden gebruikt om een voeding om te zetten naar een hogere of lagere spanning, waarmee het diverse apparaten compitabel met elkaar maakt. Omvormers zijn standaard beschermd tegen waterdruppels en indringen van stof. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Alfatronix omvormers.

Alfatronix accubeschermers

Een accubeschermer van Alfatronix kent zijn functie dat het automatisch apparatuur loskoppelt in een voertuig zodat er voldoende accucapaciteit over blijft om het voertuig te starten. Accubeschermers zijn in diverse varianten beschikbaar.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Alfatronix accubeschermers.